Borre Vocale - Sommerkonsert Midgard Vikingsenter

Arrangementsinformasjon

Borre Vocale synger sommeren inn på MIDGARD VIKINGSENTER allerede onsdag 22. mai kl. 20.00 dette året. Koret har en lang og populær tradisjon med å holde sommerkonsert på vikingsenteret.

Denne gangen blir det kun én konsert på Midgard Vikingsenter, da den gjentas i Åsgårdstrand kirke dagen etter også klokken 20:00, i anledning kirkens 50-årsjubiléum. Vi vil anbefale publikum å kjøpe billett på forhånd til onsdagskonserten, da Midgard vikingsenter har begrenset med plasser.

NB! I Åsgårdstrand blir det kun salg i døra før konserten med kontanter eller vipps

De 15 sangerne vil under sin dirigent Eli Rudland Næss formidle sommerstemning med et repertoar som spenner fra vakre toner

av Gabriel Fauré og John Rutter til viser av Evert Taube og Bellman.

Koret stiller med egne sangsolister; Guri Skøre Solberg og Inger Marie Gullichsen.

Runi Wold - Kristiansen er med på harpe.

Hun er musikkutdannet ved Universitetet i Oslo og Norges musikkhøgskole. Etter endt studier har Runi arbeidet som kulturformidler, freelance harpist og vært en etterspurt musiker; både som soloartist, og i kor- og orkesterprosjekter. I tillegg til kirkekonserter har Runi hatt flere utradisjonelle oppdrag og bruker harpen i uventede konstellasjoner og sammenhenger. Hun har vært engasjert av Kringkastingsorkesteret, Tromsø symfoniorkester og Gøteborg symfoniorkester, har turnert for Rikskonsertene, Den kulturelle spaserstokken og Folkeakademiet og deltatt på Glogerfestspillene.

I 2016 ble CDen hennes "Harp in a Landscape" lansert. Hun har også deltatt på flere andre innspillinger.

Nils Magnus Hovland er konferansier på sommerkonsertene.

Kaféen er åpen fra ca kl 18:30.

Velkommen til sommerkonsert!

borrevocale